Događanja 2019.

Edukacije i treninzi

Slijedeći Međunarodni Basic Familylab Trening održat će se  2020.godine u organizaciji Familylab Hrvatska & Familylab Slovenija. S prvim modulom počinjemo u siječnju 2020.

Novi ciklus edukacije za pedagoške djelatnike “Od poslušnosti do odgovornosti” počinje u ožujku 2019 g. Više o edukaciji i terminima održavanja možete pronaći ovdje

Predavanja i radionice

 

Pozivamo Vas na predavanje Helle Jensen

“Što kada više ne znamo kako?”

Na ovom predavanju danska psihologinja i psihoterapeutkinja govorit će o nekim uzrocima agresivnih, kao i drugih ponašanja koja izražavaju međusobno nepoštovanje između odraslih, djece i mladih u odgojno – obrazovnom sustavu. Osim uzroka, govorit ćemo i o tome što kao odrasli možemo napraviti u situacijama konflikta te zašto je u sustavu odgoja i obrazovanja važna i ključna prevencija, a ne gašenje požara.
Predavanje je namijenjeno pedagoškim djelatnicima, roditeljima i onima koji su zainteresirani za teme očuvanja mentalnog zdravlja svih uključenih u području odgoja i obrazovanja.
Predavanje će se održati u subotu, 23.3.2019 u 10.00h, u Europskom Domu, Jurišićeva 1., Zagreb
Osiguran je prijevod s engleskog na hrvatski jezik.
Cijena ulaznice je 80,00 kn.

Ulaznicu možete kupiti:
– putem linka
https://www.entrio.hr/…/sto-kada-vise-ne-znamo-kako-predava…

Molimo Vas da svoju isprintanu ulaznicu pokažete na ulazu u dvoranu.

– na prodajnim mjestima Entria
https://www.entrio.hr/outlets

Dobrodošli na predavanje!

Familylab.hr

 

 

Održana predavanja i radionice:

Saznajte više
  • Pročitajte intervju s Jesperom Juulom na aktualnu temu školstva i školskog kurikuluma u Hrvatskoj.
  • Familylab Hrvatska & Familylab Slovenija organiziraju Međunarodni Basic Familylab Trening 2018 (28.6.2018.)
  • Sudjelovali smo na konferenciji Udruge CeliVita s temom “Psihološki aspekti života djece s kroničnim bolestima i njihovih obitelji” u Zadru
  • Sudjelovali smo na međunarodnoj konferenciji Hrabrog telefona “Sigurno djetinjstvo: prevencija nasilja od predškolske dobi” s predavanjem “Empatija ili nasilje – što odrasli biraju da bi odgajali?”
  • Inspirativni seminar Roditeljsko vođenje održan je 22.5. 2018. u suradnji s Dječjim vrtićem Šumska jagoda za roditelje i stručnjake vrtića, pod vodstvom odgajateljice Gordane Boršić
  • Inspirativni seminar Familylaba u suradnji s Knjižnicom S.S.Kranjčevića: Roditeljsko vođenje (10.4.2018., Voditeljica: Neda Vac Burić)
  • Predavanje Helle Jensen u Zagrebu: Empatija – mudrost srca (24.3.2018.)