Radionica “Kako graditi autoritet u razredu?”

Pozivamo zainteresirane pedagoške djelatnike na vikend radionicu  “Kako graditi autoritet u razredu?”
koja će se održati 11. i 12.3.2023.g u  Zagrebu.

Radionicu vodi Christine Ordnung, dugogodišnja suradnica Familylab.hr,  osnivačica i voditeljica Njemačko – danskog instituta za obiteljsku terapiju  i savjetovanje. Christine sa suradnicima trenutno provodi višegodišnju edukaciju pedagoških djelatnika zaposlenih u berlinskim školama čiji je cilj osnaživanje njihovih kompetencija u odnosima s učenicima.
Trajanje radionice:
11.3. subota – 9.00 – 17.00h
12.3. nedjelja – 9.00 – 13.00h
Cijena radionice iznosi 150 eura. Susret se održava na engleskom jeziku.
Opis radionice: “Kako graditi autoritet u razredu?”
Na susretu ćemo govoriti o tome koju vrstu autoriteta pedagoški djelatnici, prvenstveno nastavnici, mogu i trebaju graditi u školskom okruženju. U vremenu koje je obilježilo nekoliko kriza koje su se odrazile i na procese učenja i na mentalno zdravlje iznimno je zahtjevno raditi u području odgoja i obrazovanja. U takvim uvjetima pedagoški djelatnici se s većinom promjena i postojećih poteškoća nose sami.
Cilj ove radionice je osnaživanje polaznika u njihovoj nimalo lakoj ulozi rada s učenicima, njihovim roditeljima i drugim kolegama. Sadržaj susreta usmjeren je na razumijevanje značenja osobnog autoriteta te vještina izgradnje odnosa i vođenja u razredu i školi.
Ova radionica je i poziv svima koji su zainteresirani da se uključe u našu edukaciju “Od poslušnosti do odgovornosti” i predstavlja priliku da se dobije uvid u sadržaj edukacije i način rada.
Ovdje možete preuzeti Prijavnicu koju pošaljite na info@familylab.hr ; kontaktirajte nas i za sva dodatna pitanja!